Pylopass™- GIDA TAKVİYESİ OLARAK GÜVENLİ KULLANIMI BİLGİLERİ
Pylopass™- Lactobacillus reuteri gastrointestinal sağlık Pylopass™, ülser ve gastrit için birincil risk faktörü olan Helicobacter pylori'nin kontrolüne yeni bir yaklaşım sunan patentli bir Lactobacillus reuteri türüdür. Pylopass™ benzersiz bir hareket tarzına sahiptir; Lactobacillus reuteri, özellikle Helicobacter pylori ile koagrege olur ve böylece midedeki bakteri yükünü azaltır.

Pylopass™, bir Helicobacter pylori antagonisti olarak kalitesi nedeniyle seçilmiştir.
Pylopass™, gıdalarda güvenli kullanımı nedeniyle Avrupa'da EFSA (2007) tarafından tanımlanan QPS durumunu (Nitelikli Güvenlik Karinesi) elde etmiş mikroorganizmalar listesine aittir (1).
Amerika Birleşik Devletleri'nde GRAS statüsüne sahiptir.
Pylopass™ Patentli bir türdür
DSM 17648 numarası ile Alman Mikroorganizma ve Hücre Kültürü Bankası Leibniz Enstitüsü'ne sunulmuştur.
Lactobacillus reuteri'nin (DSM 17648.) Helicobacter pylori'ye karşı kullanımı Avrupa'da EP1963483 B1 patenti ile korunmaktadır.
İkinci bir patent EP2717890 Bl, atomizasyonla kurutulmuş Lactobacillus reuteri'nin H. pylori'ye karşı kullanımını da korur.
Ek Bilgiler
Pylopass™ alerjik olmayan (1), GDO'suz (2) , glütensiz (3), helal ve vejetaryenler için uygundur.
Kaynaklar:
(1) 1169/2011 Sayılı Tüzüğün (AB) Ek II'si
(2) Yönetmelikler n°1829/2003/EC, 1830/2003/EC
(3) Codex Stan 118-197
BU İÇERİK SAĞLIK PROFESYONELLERİ , GIDA TAKVİYESİ ÜRETİCİLERİNE ÖZELDİR